Driver

[small_title title=”Tom Buyse”]

Koken is een vak. Een vak apart.

Zeker is dat ik sinds kindertijd door de microbe werd gevat. De initiële interesse is intussen een passie geworden, een passie waarin ikzelf vooral op zoek ga naar lekkere smaak- en textuurcombinaties. Puur en oprecht. Ik werk bij voorkeur met verse streek- en seizoensgebonden producten (korte keten). Dit hoeven lang niet altijd de meest exclusieve producten te zijn, zolang de kwaliteit en eigenheid maar gewaarborgd blijft.

Naast enkele kortlopende kookworkshops (oa. Japans, Indisch), volgde ik reeds verschillende jaren avondonderwijs aan het CVO KISP en CVO Leerdorp (chocolatier, bakkerij, hulpkok). Een 5-tal jaar terug rondde ik met succes de driejarige opleiding Sommelier-Conseil af. Vorig jaar nog liet in mij inwijden in de wondere wereld van koffie (Barista). Een wereld die ik absoluut verder wens te verkennen…

In 2006 behaalde ik, samen met vriend Koen, een finaleplaats in de Radio 2 Kookteam wedstrijd. De jaren nadien kookte ik voor verschillende groepen (van private dining tot gezelschappen) en, als hulp, bij vriend-kok Matthieu Beudaert van restaurant Table d’Amis.

Maar al dit is van minder belang. Ik wil jullie bovenal een blijvende herinnering bezorgen. Elk feest, groot of klein, moet een belevenis zijn. Het plaatje moet kloppen: lekker eten, een gezellige sfeer en een klantgerichte service u aangeboden door sympathieke en gedreven mensen.

Mijn boodschap: laat u verrassen!