Kinderen Koning

[small_title title=”Een feest op maat van kinderen. Alles erop en eraan.”]

Met de voetjes onder tafel

We zorgen voor alles en bezorgen uw kinderen een herinnering om nooit te vergeten. We komen ter plaatse met onze Estafette, geven hen een kleine rondleiding en bereiden nadien de heerlijkste kindvriendelijke gerechten en desserten. De kinderen komen alle gerechten zelf afhalen aan de truck.

Steken jullie kinderen graag zelf de handen uit de mouwen?

Wij toveren je kinderen om in echte chefs en leren hen de kneepjes van het vak. Nadien bereiden ze zelf, onder onze begeleiding, de gerechten en desserten.

Afhankelijk van de leeftijd, zijn er verschillende mogelijkheden: ijs (schepijs, frisko’s), chocolade (chocopasta, lolly’s, holfiguren, pralines), drankjes (smoothies, milkshakes) en talloze andere heerlijke desserten en gebak.

Estafete Crown

Spring eruit!

Dolle pret gegarandeerd. Wij brengen gratis het Estafête springkasteel mee. Jullie hoeven enkel een geschikte plaats te voorzien.

Extra toeters en bellen?

We bieden jullie daarnaast de mogelijkheid om via ons een goochelaar, ballonkunstenaar, animator/animatrice of grime artiest te boeken. We werken met enkele vaste contacten en zorgen voor alle verdere afspraken.