Vrolijke vrienden

[small_title title=”Feest! Feest! Feest! Feest! Feest! Feest!”]

Vrienden en familie

Wat is er leuker dat jouw vrienden of familie te verrassen met een Estafête feest? Een feest, anders dan anders, met als uitgangspunt lekker eten. De uitstraling van onze Estafette zorgt zeker voor een optimale stemming van elkeen.

Trouwfeest. Receptie. Jubileum. Communiefeest. Zomer- of lentefeest. Verjaardagsfeest. Babyborrel.

Een heerlijke ijsje, gebak of dessert voor familie en vrienden op het plein na jullie huwelijksplechtigheid? Zoete hapjes en heerlijke koffie op jullie babyborrel?

Rock & Roll

We serveren vanuit onze Estafette de lekkerste, seizoensgebonden gerechten met een hedendaagse twist. Geserveerd in onze bolkommen, kunnen alle gerechten, naar keuze, staand of zittend worden gegeten. Ze houden het midden tussen casual en chique, en staan garant voor hun uitgesproken smaak.

Heerlijk uniek

Onze Estafette maakt uw feest uniek. Heerlijk bovendien. Het wordt vast een memorabel moment waarover nog lang wordt nagepraat.

Aan u de keuze

Enkel desserten? Een volledig menu? De mogelijkheden zijn uitgebreid. Maak uw keuze uit één van onze voorgestelde formules (zie concept) of stel een eigen formule samen, geef jullie gewenste voorkeuren op (vegetarisch, vis/vlees, halal, specifieke gerechten/desserten, type keuken, dranken (sappen, bieren, wijn), koffie, etc.) en wij werken een voorstel op maat uit.

Carte blanche

Geen zin om zelf keuzes te maken? Laat jullie verrassen.